برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/08/13 - 09:04
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 36
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

گرامیداشت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو

توجه به امنیت غذایی از الویت های مهم در حوزه سلامت است این مطلب را دکتر ولی زاد گفت.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

صبح روز دوشنبه 12 آبان ماه سال جاری مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا با شعار همه با هم برای غذای بهتر و آینده بهتر، با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی، مسئولین استانی و مدیران عامل واحدهای تولیدی و مسئولین فنی واحدها در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر محمد امین ولی زاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت:تغذیه سالم و آگاهانه نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه داشته و توجه به امنیت غذایی از الویت های مهم حوزه سلامت است.

دکتر ولی زاد ضمن اشاره به ظرفیت های ویژه استان در حوزه کشاورزی افزود: این استان به عنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی نقش بسزایی در تامین مواد اولیه سالم برای صنایع غذایی دارد و توسعه پایدار کشاورزی می تواند زمینه ساز ارتقا سلامت عمومی و امنیت غذایی کشور باشد.

دکتر هادی عباسیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی بیان کرد:

کارشناسان معاونت غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید ،توزیع ،واردات  نقش مهمی در تضمین سلامت سفره مردم را عهده دار هستند .این معاونت با اجرای برنامه های پایش و کنترل کیفیت ،صدور مجوزهای بهداشتی و آموزش تلاش می کند تا مواد غذایی سالم ،ایمن و با کیفیت در دسترس همه اقشار جامعه قرار گیرد.

مهندس فرزاد صیادی فر سرپرست نظارت و ارزیابی بر فرآورده های خوارکی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی ضمن اشاره به عملکرد این حوزه در سال جاری گفت: از ابتدای سال تا کنون 617 مورد صدور پروانه ساخت برای کارخانجات ، 237 مورد پروانه ساخت کارگاهی و 488 مورد گواهی بهداشت توسط این حوزه نظارتی صادر شده است.

 در خصوص ساماندهی محصولات سنتی مانند نقل و حلوا اقدامات موثری صورت گرفته است همچنین در راستای مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در طی 279مورد بارزرسی های صورت گرفته از عرضه، 47 مورد پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شده است و بالغ بر 366میلیارد ریال ارزش اقلام کشف شده بوده است .

صیادی فر در ادامه تاکید کرد: سیاست معاونت غذا و دارو حمایت از تولید داخلی سالم و با کیفیت است چرا که باور داریم توسعه صنایع غذایی بومی نه تنها موجب اشتغال زایی است بلکه به ارتقاء سطح سلامت عمومی نیز کمک می کند.

در ادامه حسن انتظار به عنوان یکی از پیشکسوتان امر تولید ضمن قدردانی از حمایت های دانشگاه علوم پزشکی گفت:حمایت و همراهی دستگاه های نظارتی به ویژه معاونت غذا و دارو نقش مهمی در ارتقا کیفیت محصولات و ایجاد حس اعتماد مصرف کنندگان را ایجاد خواهد کرد.امروزه تولیدکنندگان بومی تلاش می کنند با رعایت کامل استاندارهای بهداشتی محصولات سالم  را به بازار عرضه کنند.

یکی دیگر از سخنرانان این برنامه سرکار خانم دکتر الهامی مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری به اهمیت غذا از دید قرآن کریم اشاره کرد: قرآن در آیات متعدد انسان را به خوردن روزی پاک و حلال فرا می خواند پس این امر نشان می دهد که توجه به کیفیت و حلال بودن و پاکی غذا نه تنها یک اصل بهداشتی است بلکه یک وظیفه دینی و اخلاقی است که سلامت روح و جسم انسان را تضمین می کند.

در پایان این مراسم مدیران عامل واحدهای نمونه ،مسئولین فنی ،فعالان برتر حوزه غذا که نقش موثری در ارتقا کیفیت و سلامت داشتند مورد تجلیل قرار گرفتند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 21908
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب